Your shopping cart is empty!

barcelona børn fodboldtøj hjemmetrøje

09/03/2017 0
Barcelona 6 til 1 for at vinde spillet for at fuldføre comeback (Tabel / Review), historie barcelona børn fodboldtøj den største store comeback hovedperson er den brasilianske Neymar, han scorede 2 mål og skabe en straf, og til sidst besluttede at tilbyde det mirakel af fødslen af ​​mål assists. Neymar indrømmede efter kampen, der spilles den bedste spil i hans liv.
 
Neymar sagde efter kampen: "Dette er den bedste spil jeg nogensinde har spillet, på grund af denne historie inde i kampen, fordi mit mål, fordi jeg var på niveau med holdet er meget godt, jeg er meget. lykkelig. "Neymar er nu holdet er meget overbevist om," hvis før spillet, mener jeg, at vi kan overhale, jeg nu endnu mere. vi vidste før dette hold kan gøre billige fodboldtrøjer noget, kan overhale nogen spil. vi er overbeviste om, at vores spillere, jeg tror vores team, kan vi gøre alt. "
 
For den mentalitet af spillet, Neymar sagde: "Vi har tabt spillet i Paris, og vi spiller i dag mentalitet er ikke ansvarlig, vi er tilfredse med et tryk spark i, er vi nødt til at spille med bolden, jeg tror, ​​vi bold hold opmærksom på disse. den første uge efter at have tabt i Paris er meget vanskeligt, men efter at vi genoprettet vores bedste fodbold, fra begyndelsen af ​​den anden uge, vi begyndte at se frem til det. "
 
Endelig har han spurgt, om Messi vil forny spørgsmål, Neymar sagde: "Leo vil helt sikkert blive fornyet."