Your shopping cart is empty!

Rigtig gamle vil ikke fortryde sammenføjning Real Madrid

23/03/2017 0
De sidste par sæsoner, Real Madrid signings kaldet højdepunkter fuld Galacticos bænk styrke er de stærkeste krav til hele Europa, men der er et par streger mislykkedes transaktioner, som i 2013 blev medlem af Erie Yala Mendy, nu han er blevet re real Sociedad tilbage til at spille. billige fodboldtrøjer, nu, kommer til at bestille det.
 
Siden han kom til i 2013 fra Real Sociedad til Real Madrid, Erie Yarra Mendy mislykkedes i Real Madrid for at vise sit tidligere niveau, nogle af fodbold kommentator denne analyse, måske Real Madrid klub Erie Yala Mendy er bekymret, for store, kan han ikke råd til. Erie Yarra Mendy indikerer det modsatte. Støt dem, købe nu fodboldtrøjer tilbud.
 
Han sagde: "Real Madrid For mig, var jeg ikke et stort hold jeg tror kan ikke bære, manglede jeg modet, men jeg fortryder ikke denne kontrakt Dette er min karriere er et stort skridt, jeg var der. der er en masse dejlige minder. "
 
"Jeg foretrækker de bedre ting, men skete skete, har vi ikke brug altid tænker, det vigtigste er, at jeg nu nyde min fodbold og jeg fandt det svært i Real Madrid." Der er Fodboldtrøjer Børn på vores hjemmeside, skal du klikke på Vis.
 
På hans Real Madrid karriere, Erie Yarra Mendy sagde: "En masse mennesker diskuterer noget, stykker af tyrefægtning, som forekommer i min fritid, men intet var hændt."