Your shopping cart is empty!

Real Madrid ansigt No. 10 stave

13/07/2017 0
Siden 2000 at hjælpe Florentino Figo vandt valget i 2005 efter afslutningen af ​​sin rejse til Real Madrid på nr 10, No. 10 trøje Real Madrid er som en trylleformular i almindelighed, spillerne altid bære denne trøje ude af stand til at komme med en overbevisende præstation.
 
Den seneste ejer af en Real Madrid trøje nr 10 er J Lo, men colombianere bare lade Real Madrid. Spansk "Marca", der, J Lo afgang bevis på, at de sidste 12 år iført Real Madrid trøje nr 10 spiller, selv om standarderne er ubestridte, men det kan ikke være helt vellykket i Real Madrid. Mange af dem er fra bagdøren i stedet for hovedindgangen til at forlade Real Madrid, køb real madrid fodboldtøj, for at støtte dem.
 
Den tidligste magi magt spille Robinho krop. Brasilianske Pele som efterfølgeren blev indført, og i begyndelsen af ​​forestillingen er også fantastisk, men derefter højder, til sidst forlod bagdøren. Oprindeligt menes at være en spiller kunne skabe en æra, men undlod at sætte sit præg på Bernabeu stadion.
 
En anden geni Özil overtog nummer 10 skjorte. Özil store fødder, vision, og nogle af hans ekstraordinære passerer udløste også jubel for de fans, men han viste fra tid til anden i et dødvande, men han flyttede til Arsenal synes også at antyde, at han ikke var i rækken af ​​verdensklasse spillere.
 
En anden Gaokaidizou spiller Sneijder. Fremragende sin første sæson i Real Madrid, mål, assists og konstant, fysisk kondition er også meget rigelig, kaldet all-round midtbane, men den anden sæson som en anden mand, han mistede sin vægtklasse, blev til sidst solgt til Real Madrid Inter. Det er værd at nævne, at der i 2009-10 sæsonen, blev også draperet trøje nr 10 som en defensiv midtbanespiller til Las - Diyala krop, men spillerne har ikke skinne billige fodboldtrøjer.