Your shopping cart is empty!

Paris Saint-Germain vil underskrive målet rettet mod Chelsea jer

11/10/2017 0
Paris Saint-Germain vil underskrive målet rettet mod Chelsea Iron waist Kant, klubben vil blive betragtet som den primære kandidat til at erstatte Motta næste år.
 
35-årige Motta og Paris kontrakt udløber næste sommer, under hensyntagen til aldersårsagerne, Paris og han fortsatte med at forny muligheden er ikke, selvom Italiens stat til at opretholde god. Paris-medierne siger, at Paris i øjeblikket fodboldtrøjer aktivt søger alternativer til Motta, klubben er ny direktør Enrique vil Kan som den bedste kandidat.
 
Faktisk, sidste sommer, arbejder Paris også aktivt på Kant, de to gange, og den franske jern talje til foredrag, men i sidste ende fik Chelsea Kant. Canter-serien til at hjælpe Leicester City, Chelsea vandt Premiership-mestere, hans evne til at opfange razzier på midtbanen er verdens top.
 
Det er værd at nævne, Kantor sagde i et interview for et par dage siden talte også om Paris og havde kontakt med :. "Når jeg har mulighed for at slutte sig til Leicester City til Paris, men jeg foretrækker at bo i Premier League." Men masser af penge til at underskrive denne sommer, Paris Nei billige fodboldtrøjer Maer og Mbapi, er allerede Champions League hotteam. Selvom Paris Club ved UEFA finansielle fair begrænsninger, men så længe Kant er villig til at deltage, vil de franske tyranner helt sikkert blive underskrevet gennem operationen.