Your shopping cart is empty!

Mike Mussina vil vende tilbage til Manchester United

10/08/2017 0
Manchester United denne sommer, har brugt 7500 millioner pounds til at underskrive Lukaku, men belgisk lille Warcraft virkelig være i stand til at erstatte sidste sæson scorede 28 mål Ibrahimovic? I dag de britiske medier til at bringe to Manchester United fans mere beroligende budskab - "Post" sagde Ibrahim ønsker at vende tilbage til Manchester United, og Mourinho har fortalt Sky Sports påpeges, at de to parter har til at forhandle.
 
Sidste sæson, Ibrahimovic scorede 28 mål for Manchester United, hvor ligaen 28 kampe 17 mål, bliver det Red Devils feje League Cup og europamester nummer et helt, desværre, Sverige tårn blev såret i slutningen af ​​sæsonen, forud for sæsonen med henblik herpå, har Manchester United ikke forlænge hans kontrakt, men traditionelt annonceret i slutningen af ​​sæsonen blev han en fri agent.
 
Men selv om efter, at fortsætte med at sprede Los Angeles Galaxy, Atletico Madrid, AC Milan og endda Barcelona er interesseret i at tilmelde Ibrahimovic nyheder, men taknemmelig for Manchester United til at give genoptræning, træningsfaciliteter Ibrahimovic er stadig i hjertet af Manchester United, mens Zlatan Ibrahimovic fra tid til anden fortælle fans via sociale konto, hans helbredelse gik meget glat. "Post" afslørede i dag, har Ibrahimovic fortalt Mourinho han ønsker at re-underskrive en kontrakt med Manchester United.
 
Avisen påpegede også, at Ibrahimovic knæ korsbånd skade i januar næste år, for at være helt inddrives, så kan han blive fornyet seks måneders kontrakt med Manchester United, mens Manchester United 1-2, før miste den europæiske Super Cup, Mourinho også antydet Ibrahimovic vil vende tilbage: "Måske vil han blive, han er nu uden kontrakt, men han forblev tæt på Manchester, i virkeligheden, kan vi spille super Bowl har også til hans ære.", og efter Lukaku til at slutte Mike Mussina var ingen Ibrahimovic udelukket af afkastet: "Hvorfor kan vi ikke vente på sådan en god, kan du yde et væsentligt bidrag til spillerne?"
 
Den "tage væk" Ibrahimovic No. 9 trøje Lukaku antydede også, at den svenske tårn vil bo på Manchester United. Lige i tide til at slutte sig til Manchester United, Lukaku sagde: "angriber har altid bære No. 9, hvilket er en god del, jeg spurgte Ibrahim tillade mig at bære No. 9, jeg vil gerne takke ham tillade mig at bære dette nummer." Værd nævne, at Ibrahimovic og Luca bibliotek er den samme mægler - Layiaola, forbindelsen mellem de to har været meget tæt på.
 
Og Sky Sports beskrives yderligere, at Manchester United har lanceret en ny og Ibrahimovic kontraktforhandlinger, men i oktober i år, vil Ibrahimovic dreje 36 år, men efter sidste sæsons præstationer, nu ingen tvivl om, at den svenske foran Gud kunnet spise, har Layiaola i maj sagde, at mens Ibrahimovic har mange beundrere, men han foretrak at blive i Europa, men hans karriere der i det mindste et eller to år.
 
Boge Ba i begyndelsen af ​​august, og har været forud for Ibrahimovic velkommen tilbage: "Han er stadig en leder, fordi han stadig er stadig holdet, selvom Ibrahimovic ikke spille spillet, men han er stadig den førende på området." Milli ingen tvivl om, når halvdelen af ​​sæsonen Manchester United på samme tid at komme ind på flere linjer operationer, vil Ibrahimovic genkomst tillade Mourinho hold endnu mere kraftfuld.