Your shopping cart is empty!

Manchester United generaler overtrædelse Mourinho forbud

04/05/2017 0
I de seneste dage, Mourinho udstedte et forbud - forbyde Manchester United spillere før spillet frigivet inden for 48 timer på en dynamisk social networking site. Men efter Mike Mussina bare forbyde snart, hvilket giver anledning til en Manchester United-spiller en krænkelse Mike Mussina af forbuddet.
 
Spillere i overtrædelse af forbuddet Mourinho, Manchester Uniteds forsvarsspiller Bailey. Han lagt en video på Mata på INS, Udgivet i Manchester United mod Celta inden for 48 timer før spillet. "The Sun", der Baileys adfærd, en klar overtrædelse af forbuddet Mourinho udvikles manchester united fodboldtøj.
 
Det er værd at nævne, at Bailey hurtigt slettet den dynamiske på INS, er det klart, at han var klar over sine handlinger i strid med forbuddet udstedt af Mourinho. Selvom Bailey retsmidler, men "The Sun", som Bailey er stadig muligt at indvarsle Mourinho vrede.
 
Mourinho synes, spillerne før spillet til at bruge sociale medier, ikke alene vil de blive distraheret fra spillet, kan der afslører nogle af de oplysninger at forberede sig til holdet. I november sidste år - Luke Shaw når vender tilbage fra en lyske skade, har Mourinho ikke tage ham væk for at spille spillet, men Luke - Shaw har udgivet sin egen video uddannelse, bevise, at de har genvundet, lad han farten Mourinho trænerstaben er meget vred over, at denne coaching personale der og arbejde mod den mistænkte billige fodboldtrøjer med tryk.
 
Før spillet mod Celta Vigo, Mourinho talte også om Bailey, sagde han: "Bailey er kommet tilbage, og han kan afspilles." Men netop genvundet fra Bailey, men Mike Mussina af forbuddet overtrædes , som han måske nødt til at stå over for Mike Mussina vrede.