Your shopping cart is empty!

Manchester United Børn fodboldtøj 2016-17 Hjemmetrøje

06/04/2017 0
Med sejren Arsenal, Manchester United gik tilbage til de første seks Premier Liga stilling, under hensyntagen til den vanskelige resterende tidsplan og trykket af Manchester United to-sporede operationer, har udsigterne for de fire bedste hold konkurrerer om Premier League været en meget dårlig udseende. Britiske medier, "Sun" Manchester United de liga afmatning peger på ansvar af træner Jose Mourinho, avisen sagde Mike Mussina stadig ikke fundet et passende system og taktisk spil, og han kritiserede offentligt en masse Manchester United spillere, og aldrig selvrefleksion også. Køb Manchester United Børn fodboldtøj, for at støtte dem.
 
Everton uafgjort hjemme ved fire stor skade på den tidligere Manchester United håber at konkurrere. Selv om Red Devils hidtil siden oktober sidste år, er fortsat ubesejret i ligaen, men på grund af dårlig offensiv hold, de ingen fremskridt i placeringerne.
 
Manchester United stadig rangeret udenfor de fire i front, har Mourinho offentligt kritiseret Mkhitaryan, Marshall og Luke Xiao. Kan vare 29 Premier League-kampe, har Mourinho tilbragt 24 af de Manchester United spillere, 17 af dem spillede et par mere end 15 gange. Måske er dette en meget stærk bevis, Mourinho stadig ikke finde hans bedste opstilling. I 29 kampe, har Mourinho ikke ændret kun tre gange starter. Køb nu billige fodboldtrøjer, giver dig den største rabat.
 
Ud over de konstant skiftende personale, men Mourinho er også blevet justeret i formationen. Manchester United sparke tidligt i sæsonen 4231. Efter tilbagevenden til den starter i oktober Carrick, Manchester United, det er en 433. Leicester City slog det spil, Manchester United, det er en 442. Manchester United for nylig begyndte at bruge tre vagter. spillere Manchester Uniteds kan have været i stand til at forstå, hvad Mourinho ønsker i sidste ende, på grund af hans taktik er blevet ændret.
 
Hvis du virkelig vil være sikker på, at Manchester United Champions League-kvalifikation i næste sæson, eller få den top fire for at få Europa Cup mester, så Mourinho skulle finde deres bedste hold til opgaven så hurtigt som muligt.