Your shopping cart is empty!

Lukaku er klar til at deltage

08/06/2017 0
Efter den venlige mod Spanien og Colombia, Costa interview efter kampen modregne en storm, "træner tekstet mig personligt, jeg er ikke i hans planer for næste sæson nu." "Vores forhold har været god." I medierne eksponering foran sådan en besked er ensbetydende med at bryde, så hvordan kan den tillid Conti, under vover åbent til sådan en enkelt sæson får 20 mål top angriberen brød tro det fodboldtrøje?
 
Kilde Conti selvsikker, og jeg er bange Loukakou og Chelsea tilbage til Chelsea om på forhånd. For at indberette oplysninger fra alle sider, indebære Loukakou og Chelsea kun træde væk. "The Independent" rapporterede i går, vil Loukakou prisen være 80 millioner pounds Chelsea retur.
 
Jeg også Loukakou pludselige opmærksomhed på sociale medier, herunder Cahill, Alicante og Baker og flere andre Chelsea spillere. Sky Sports er at reducere Lukaku sluttede Chelsea odds betale 1 til 5, synes at vende tilbage til Blue Bridge Lille World of Warcraft er blevet en selvfølge køb fodboldtrøjer.
 
Hvis der, som Costa sagde :. "Jeg har et dårligt forhold og Conti" Conti og derefter efter Costa tilsyneladende behagelig i løbet af sæsonen, og omfavne den sidstnævnte vandt, og derefter aflevere Premier League Golden Boot Loukakou straks ansigt, sparkede åben, er der virkelig noget at behandle personens håndled det.