Your shopping cart is empty!

Køb bayern munich fodboldtøj

13/04/2017 0
Efter et forløb på tre år, Bayern igen tabte til Real Madrid på Allianz Arena, har C Lo scoret 2 mål. På trods af den endelige score var 1-2 i stedet for 0-4 på det tidspunkt, men fra det synspunkt af den specifikke proces af spillet, kan Bayern-fans ikke føle sig meget bedre. Champions League anses den samlede ikke at tvinge Guardiola til at gå, med en "mester i Champions League," Ancelotti aura på problemet Bundesliga giganter er der stadig. Ancelotti ændret nogle ting melon smuk, Bayern har nogle forskelle, men hans Bayern har også mange problemer at løse. Køb bayern munich fodboldtøj, for at støtte dem.
 
Wan kan ikke spille den første kamp, ​​kan dette være den vending, begivenhederne uden for en plan, men Ancelotti afsløret problemer offensivt. I den forbindelse havde den tyske legende Bernd Schuster havde læst: "00:59 pause af eksperter, Robben, Franck Ribery og Costa de vil drage fordel under Ancelotti-system, men som en helhed, er de svært at skabe gode målchancer og scoring trussel. "Ancelotti system af højere grad af frihed til spillerne, i en masse konkurrencer, med Bayern Råberg 12:59 og Levante super mulighed kapacitet, kan du nemt lirke modstanderens forsvar. Billige fodboldtrøjer børn, Køb nu.
 
Men i tilfældet med Råberg begrænset i henhold til det? At vide, at de ikke har toppe for fire år siden, mens Real Madrid både individuelt og hold forsvar er ikke underdogs, Robben skåret inde stunt på grænserne meget godt. Robben du ved, hvad de skal gøre, men de kan ikke forsvare? Til toppen af ​​Champions League i denne fase, og hvor er det ikke vogte siger ikke forsvare det? Sammenlignet med melon smuk periode, og nu Bayern eksisterer for enkeltpersoner stærkere afhængighed af handling, hvilket også øger muligheden for at blive låst. Kuala smukke mænd Costa og comin livlig, men i hænderne på Ancelotti, har afsløret mange problemer.