Your shopping cart is empty!

Juventus fem millioner tilbud Arsenal målmand

15/06/2017 0
Efter Szczesny efter at have tilbragt et par år i Arsenal og ulykkelig i Rom åbnede deres anden fjeder, i denne sæson, sparer han data i Rom i fem liga er blandt de bedste, der gjorde ham vende tilbage til Arsenal Det blev meget populær.
 
Men ifølge "Gazzetta dello Sport", de seneste nyheder, Juventus synes uvillige til, hvor meget den transfersum på Szczesny, som er blevet hans karriere til at åbne den anden fase af problemet. Italienske medier rapporterede, at Juventus til Arsenals udbud på fem millioner euro, prisen er kun en tredjedel af prisen Szczesny Arsenal til 15 millioner euro billige fodboldtrøjer.
 
Buffon havde engang roste Szczesny, "Juventus jagten Szczesny meget fornuftig, og Dona Ruma også hjælpe med at holde døren Italien, for mig er det en meget stærk strøm, selvom jeg næsten 40, men jeg er nødt til at stræbe efter at holde stillingen, men selv om jeg ikke spiller, kan jeg stadig føle sig godt tilpas i hjemmet, fordi Szczesny og Dona ruma er meget god målmand landsholdstrøje. "
 
Men fem millioner euro tilbud er faktisk for lav, er det ikke underligt Twitter er alle fordømme: "Pickford kan sælges 30 millioner pounds, Szczesny er kun værd fire millioner pounds?" "Det kan være 40 millioner og 1 pund efter det mest fornærmende tilbud. "