Your shopping cart is empty!

Eksponering C Lo fornyes med Real Madrid

21/09/2017 0
Real Madrid angriber var forpligtet til at forlade når C Rorschach vindue, for at bevare den portugisiske angriber, Real Madrid og C Luo havde kontraktforhandlinger. Ifølge "World Sports Daily" rapporterede, at de to parter har været meget tæt på en aftale, hvis det lykkes fornyelse, så C Luo årsløn vil nå 30 millioner euro real madrid fodboldtøj.
 
C Luo en kontrakt med Real Madrid i november 2016 efter denne kontrakt, den portugisiske angriber fik fodbold først høj løn på 22 millioner euro. "Qiu Bao" C Luo sagde den første fik den idé at forlade Real Madrid, fordi den portugisiske angriber var at undersøge de spanske skattemyndigheder i løbet af juni, men på samme tid, efter at kontrakten med Barcelona Messi i høj grad øge lønnen, men også til C Lo Nogen utilfredshed Men C Lo billige fodboldtrøjer offentligt sagde ikke, at det vil forlade Real Madrid.
 
Efter starten af ​​sæsonen, forlader C Luo rygter, men portugiserne vil stadig have klubben til at betale for sig selv. "World Sports Daily", som, C Luo håber klubben med hans kontrakt så hurtigt som muligt, og den årlige løn steget fra 22 millioner til 30 millioner euro. Den portugisiske ønsker også at indgå kontrakt med klubben frem til 2022, men Real Madrid i sidste ende kun enige om at øge den årlige løn, mens kontraktperioden til 2021 er stadig, efter al den tid C Lo har 36 år.