Your shopping cart is empty!

Downer Ruma planlægger næste år at Real Madrid

29/06/2017 0
Med Italien U21 EM i Spanien blev elimineret, spillerne vendte tilbage til Italien, Milan Downer Ruma var endelig i stand til at sætte sig ned og tale med spørgsmålet om fornyelse af deres egne.
 
Forud for den række af stormen lad ham i billedet af hjerter af Milan fans har været dårlig til det yderste, er spørgsmålet forblev uløst kontrakt, om han eller Milano er ked af det. Agent Layiaola tweeted erklæring sagde efter landsholdet jobbet, og Milan vil tage Tanner besluttet Ruma fremtid. Ifølge Sky Sport Italia rapporter, vil Donald billige fodboldtrøjer Ruma og Milano være drøfter forlængelse af kontrakter på et møde torsdag eller fredag.
 
At vente på et svar Downer Ruma, og Milan målmand stoppet alle planer om at indføre, men ifølge den spanske nyheder radiostation Kobe, Donald Ruma stadig har til hensigt at deltage Real Madrid.
 
Kobe Radio påpegede, Tanner Ruma plan var at forlade Bernabeu i sommeren 2018. Han vil forny med Milan denne sommer, men han håber at tilføje i paragraf opsigelsen kontrakt. Italienske medier rapporterede den før afslutning mellem Milano og Layiaola indsigelse guld vilkår, Milano vil sætte en opsigelse gebyr på 100 millioner euro, mens Layiaola frygtede det ville hæmme Donald Ruma skiftede til andre hold, der ikke villig til at overgive guld sat for billige fodboldtrøjer med tryk højt. Kobe station sagde også, at Tanner Ruma kontrakt med Milan, vil han stadig gøres for at reducere overgivelse krav, og i sommeren næste år, vil Real Madrid være ude de penge og tog ham til Bernabeu.