Your shopping cart is empty!

Chelsea var i fuld gang Køb Wei Ladi

18/05/2017 0
Med Premier League titlen, har Chelsea i stigende grad søger at transfermarkedet. For at komme på holdet i næste sæson til at have mere dominerende, kraftfuld Conti besluttet at købe en metronom. Nu, Chelsea har en 55 millioner pounds tilbud, på vej mod en kraftig stjerne chelsea fodboldtoj 2016-17.
 
"Sun" sagde Chelsea bliver nu fuldt overtalt til at slutte sig til Paris Saint-Germain kerne Wei Ladi, de Premier League mestre er blevet tilbudt en 55 millioner pounds tilbyde Greater Paris. Men det er vanskeligt at købe Wei Ladi er ikke lille, i øjeblikket den italienske midtbanespiller har meddelt Paris, kan han vælge ikke at bo på Chelsea Større Paris, men klubben skal forbedre hans nuværende løn (i øjeblikket £ 120.000 om ugen ).
 
Men Chelsea er ikke nogen chance for at underskrive Wei Ladi. "Sun" sagde Paris St. Germain udelukker ikke sælge Wei Ladi, og Wei Ladi jeg lægger også stor vægt på at invitere Chelsea. Men, Wei Ladi Chelsea har en vis tvivl, fordi han ikke ved, om der er nok spilletid i Chelsea, ikke sikker på Conti gav ham hvilken rolle arrangementer.
 
I denne sæson, Kanter og Matic Conti er i hænderne på de vigtigste defensiv midtbanespiller, men overvejer Chelsea at spille Champions League næste sæson, Conti håbede at købe sådan en bedrift midtbanespiller Wei Ladi øge holdets taktiske fleksibilitet . Til positionering Wei Ladi, de "Sun" analytikere påpegede, at hans stil ligner Andrea Pirlo, Juventus år, brug af Conti Andrea Pirlo vil være meget vellykket, måske Conti som Chelsea parat til Wei Ladi den "Pirlo" for at bruge fodboldtrøjer.
 
Wei Ladi 24 år nu, næsten fem sæsoner, han er den vigtigste kraft i Greater Paris, og på midtbanen er også blevet enstemmigt godkendt. En masse mennesker, han beskrives som "ny Pirlo" Conti kan lejes, hvis den italienske midtbanespiller, så forventes Chelsea midtbanespiller at forbedre kontrollen og kreativitet.