Your shopping cart is empty!

Bayern skal underskrive den nye fløj angribere

11/05/2017 0
Tidligere tysk international midtbanespiller Hamann mener, at Bayern München er nu det største problem er den dobbelte stjerne wing Arjen Robben og Franck Ribery på retur, hvilket førte til falde i holdets angreb, for hvilket Bayern skal underskrive den nye fløj angriber fodboldtrøjer.
 
34 år Ribery, Robben har også været 33 år, selv om Bayern stadig Douglas - Costa og comin sådanne fløj spillere, men Harman mener, at Bundesligaen giganter stadig nødt til at underskrive en ny fløj spillere, såsom Arsenals Sanchez.
 
"Bayern wing position er den mest behov for handling, Arjen Robben og Franck Ribery er stadig verdensklasse, men deres præstationer i efteråret," Harman sagde, "De er ældre, Bayern skal have posten, et behov for at kunne ekstraordinært for en spiller, så du kan producere på marken tom, når andre steder, og det er grunden til Bayern disse år så stor en succes, Arjen Robben og Franck Ribery er størst magi køb fodboldtrøjer. "
 
"Men på dette niveau, kan vi bringe forskellige aktører er ikke for mange, Sanchez kan være en mulighed."
 
Harman mener også, at Douglas - Costa ikke kan overtage fortovene, og endda nødvendigt at forlade. "Douglas - når Costa lige sluttet Bayern, er i toppen af ​​staten, sparkede han strejken i seks måneder, men så det var."
 
"Robben og Ribery linje fastholdes på det højeste niveau i 10 år, hvis du ikke kan have en god præstation hver tre dage, du ikke er god nok til Bayern. Costa mæglere ofte taler om andre hold interesserede Bayern kunne ikke lide det, vil der være Premier League-klub er villig til at betale en masse penge for ham, jeg tror, ​​han kan blive nødt til at forlade bayern. "