Your shopping cart is empty!

Bayern meddelte Kissim ingen chance for at kæmpe mere specielt

04/11/2017 0
Ifølge Bayern München klubben officielle nyheder, kan du spille fullback og midtbanespiller Kimi Xi ikke rejse til Dortmund med holdet, han vil være på grund af fordøjelsesbesvær og fraværet af Bundesliga afgørende krig.
 
Ifølge tyske medier brækkede nyheden, lokal tid fredag ​​eftermiddag, bestod Bayern holdet bussen klar til at gå til lufthavnen, kørte til Dortmund for at deltage i konkurrencen. I boardingpersonalet så ikke Kimi Xi og forsvarer Boateng-figur, de to blev betragtet på grund af skadesproblemer, der savnede fokus i denne krig. Efterfølgende bekræftede Bayerns officielle bekendtgørelse, at Kimi Xi vil fraværende fra spillet Bayern fodboldtrøjer.
 
Men i spørgsmålet om Boateng er mange medier ikke det samme kaliber. Ifølge en Bayern fans sociale medier indhold, Boateng i går sluttede holdet træning. De autoritative medier "Kicker" sagde, at det tyske internationale organ uden alvorlige problemer har været med team boarding. Men Tyskland Sky Sports sagde Boateng ikke satte afsted med holdet, men vil beslutte, om de skal genoptages separat bagefter afhængigt af situationen.
 
Ifølge Bayerns meddelelse er Kimi Xi ikke i stand til at spille på grund af fordøjelsesproblemer. Men det er ikke første gang billige fodboldtrøjer med tryk, at Bundesliga giganterne har sådanne "atypiske skader". I den første runde af Bundesliga i denne sæson blev Bayern vagt Hummelles udskiftet halvvejs efter kampen, den tyske internationale sagde at han havde problemer med maven, så det ikke kunne insistere på spillet.