Your shopping cart is empty!

Atletico Madrid var Chelsea lore

29/09/2017 0
Premier League i anden runde af Champions League ubesejrede, og gjort 4 sejre og 1 niveau resultater, de første to runder af vindende procent er så høj som 80%, hvilket er næsten 12 sæsoner siden den nye høje. "The Sun" påpegede, at i kraft af sæsonen i Champions League en serie af fremragende præstation, Premiership klubben er blevet billige fodboldtrøjer en kraft, kan ikke ignoreres.
I denne runde, Manchester United i Moskva over den centrale hær, Chelsea i Wanda storby-sejr over Atletico, hvilket viste, at de to hold er blevet en stærk contender for Champions League-mesterne. Tottenham og Manchester City slog også deres modstandere, i gruppen før de to runder, Premiership club vinder procenten så højt som 80%, kun Liverpool lavede to lige.
 
"The Sun" påpegede, at Premiership klubben denne sæson præstation med de sidste par sæsoner af staten i skarp kontrast. I sidste sæson var Premier League-klubben kun 43,8%, Tottenham undlod at være blandt knockout, og Manchester City og Arsenal er også elimineret i den ottende af finalen. I de seneste årstider, fra Barcelona, ​​Real Madrid og Bayern München fra Bundesliga køb fodboldtrøjer fejede mesterskabet, og Atletico, Dortmund, Monaco og Juventus også forbedret betydeligt, Premiership klubben kan ikke nå det samme niveau.
 
Men i denne sæson har Premier League endelig genoprettet styrken. Tottenham i første runde besejrede let Dortmund, anden runde igen 3 til 0 sejr over grækerne. Manchester Citys præstationer er også meget gode, blåmåne første runde 4-0 sejr over Feyenoord, anden runde er 2 til 0 sejr over Donetsk minearbejdere. Efter at have vundet UEFA Cup sidste sæson, Manchester United denne sæson, var to Champions League 3 til 0,4 til 1 sejr over Basel, den centrale hær. Chelsea i første runde 6 til 0 sejr over Karabakh efter 2-1 sejr over Atletico. Efter Premiership-klubben står over for den hårde test, men de øverste europæiske tycoons har helt sikkert bemærket, at Premiership Clubs stigning.